Unit test doesn't find exe

Anders Elfgren's Avatar

Anders Elfgren

12 Feb, 2018 02:47 PM

Hi! I sat this weekend and tried to set up appveyor for my project but I could get unit testing to work. Not sure if I'm misunderstanding some concept or if I've just misconfigured something.

I've posted the question at SO but figured I'll post it here too. Feel free to cross-post the answer there.
https://stackoverflow.com/questions/48733140/how-do-i-run-a-custom-c-unit-test-with-appveyor

Here's my project:
https://ci.appveyor.com/project/Srekel/sralloc/build/job/4i936io65kd2wod9

And repo here:
https://github.com/Srekel/sralloc

As you can see in the build log, an exe is outputted to:
C:\projects\sralloc\examples\Build\x64_Debug\unittest.exe

And I want to just run it and consider it a success if it returns 0 and failure if it returns 1. But I'm not sure how to set up my yml config because I get this:

%APPVEYOR_BUILD_FOLDER%\examples\build\%PLATFORM%_%CONFIGURATION%\unittest.exe
The system cannot find the path specified.
Command exited with code 1

  1. Support Staff 1 Posted by Ilya Finkelshte... on 12 Feb, 2018 06:32 PM

    Ilya Finkelshteyn's Avatar

    H Anders,

    Thank you for detailed problem description. Just answered on SO.

    Ilya.

  2. Ilya Finkelshteyn closed this discussion on 25 Aug, 2018 02:26 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac