no local hexo found even after installing it?

biggerfish's Avatar

biggerfish

12 Apr, 2018 03:22 AM

Im trying to use hexo in appveyor, here is (part of) the .yml file

install:
- node --version
- npm install npm
- npm --version
- npm install
- npm install hexo-cli -g
- npm install hexo --save
- hexo --version

the last step 'hexo --version' does not succeed and I get the error

    ERROR Local hexo not found in C:\projects\blogsource
    ERROR Try running: 'npm install hexo --save'

But I just run npm install hexo --save...

The npm and hexo is the latest verion, I wonder is there any environment configuration in appveyor?

Thanks

  1. 1 Posted by biggerfish on 12 Apr, 2018 05:13 AM

    biggerfish's Avatar

    I find updating to a newer version of node solves the problem, as follows
     
    Install-Product node

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

17 Jun, 2018 04:04 PM
16 Jun, 2018 08:06 PM
16 Jun, 2018 07:30 PM
16 Jun, 2018 09:22 AM
15 Jun, 2018 09:31 PM

 

15 Jun, 2018 08:31 PM
15 Jun, 2018 04:29 PM
15 Jun, 2018 12:39 PM
15 Jun, 2018 12:37 PM
15 Jun, 2018 08:21 AM
14 Jun, 2018 12:44 AM