Unit test running but shouldn't be

sean.mcilvenna's Avatar

sean.mcilvenna

13 Apr, 2018 05:54 AM

I have selected a category of unit tests to be excluded from my AppVeyor build, but for some reason the test is running anyways...
It is regarding this project: https://ci.appveyor.com/project/seanmcilvenna/trifolia
I have the following content in my appveyor.yaml AND the same settings configured in the settings directly on appveyor.com:

test:
  assemblies:
    only:
    - Trifolia.Test.dll
  categories:
    except:
    - FHIR3_E2E

My unit test is configured like so:

[TestMethod]
[TestCategory("FHIR_E2E")] // This is used to ignore this test in the automated run on AppVeyor
public void STU3_IGPublisherTest() { ... }

But yet AppVeyor is still running the test. Can you explain why and/or what I'm doing wrong?

  1. Support Staff 1 Posted by Owen McDonnell on 13 Apr, 2018 06:15 AM

    Owen McDonnell's Avatar

    Could it be as simple as a spelling error?
    FHIR3_E2E != FHIR_E2E

  2. 2 Posted by sean.mcilvenna on 13 Apr, 2018 06:16 AM

    sean.mcilvenna's Avatar

    Omg. I'm dumb

    Sent via the Samsung Galaxy S9+, an AT&T 4G LTE smartphone

  3. Support Staff 3 Posted by Owen McDonnell on 13 Apr, 2018 06:17 AM

    Owen McDonnell's Avatar

    Happens to the best of us!

  4. Owen McDonnell closed this discussion on 13 Apr, 2018 06:17 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

17 Jun, 2018 04:04 PM
16 Jun, 2018 08:06 PM
16 Jun, 2018 07:30 PM
16 Jun, 2018 09:22 AM
15 Jun, 2018 09:31 PM

 

15 Jun, 2018 08:31 PM
15 Jun, 2018 04:29 PM
15 Jun, 2018 12:39 PM
15 Jun, 2018 12:37 PM
15 Jun, 2018 08:21 AM
14 Jun, 2018 12:44 AM