Defunct Deployment State after Env. Variables missing

Matthew Smith's Avatar

Matthew Smith

09 Jul, 2018 07:06 PM

Currently have a deployment that is ultimately failing after the deployment error was conveyed after completing Deploy.ps1:

Remove-Item : Cannot find path 'Env:\APPLICATION_NAME' because it does not exist.

Now every deployment to this environment cannot execute Deploy.ps1 because all environment variables are missing.
Have a similar but separate environment that deploys to the same machine and uses the an identical copy of the Deploy.ps1 without issue, completing its deployment successfully every time.

Is there some way to cleanup the failing environment to restore to the previous good state?

  1. 1 Posted by Matthew Smith on 09 Jul, 2018 10:42 PM

    Matthew Smith's Avatar

    Restarting the machine (an EC2 instance) has resolved the issue. Assuming that restarting the AppVeyor Agent would also have a similar effect in refreshing the environment that Its running under. This at least rules out a left over artifact causing issues but would like to know what might have corrupted the agents environment in the first place.

  2. Support Staff 2 Posted by Ilya Finkelshte... on 09 Jul, 2018 11:41 PM

    Ilya Finkelshteyn's Avatar

    I wonder if this can be this issue, and if yes, it may re-occur. It might happen that environment variables from different environments corrupt one another. If you are not using using latest deployment agent, please update and let us see how it goes.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac