Appveyor build stops (no more output)

Tobias Pfeiffer's Avatar

Tobias Pfeiffer

11 Feb, 2015 10:26 PM

For some (or a lot of my builds) I have the build that apparently the console just doesn't get any output anymore (and it also appears like the tests stopped running. One example would be [this build](https://ci.appveyor.com/project/PragTob/shoes4/build/25-master). I also have a build where [it worked](https://ci.appveyor.com/project/PragTob/shoes4/build/24-appveyor).

The build just keeps hanging there doing nothing until eventually it times out...

Notice that both of them feature the error message `io/console not supported; tty will not be manipulated ` - not sure if it is related or not. Could also be a JRuby problem. Not sure.

Has anyone encountered this before? Is it a known problem?

  1. 1 Posted by Tobias Pfeiffer on 11 Feb, 2015 10:54 PM

    Tobias Pfeiffer's Avatar

    Of course, I'm an idiot and deleted the old project together with all build history, I got a new one and expect it to soon exhibit the same odd behavior: https://ci.appveyor.com/project/PragTob/shoes4/build/1.0.2

    Sorry.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac