"Not found" error

Mailaender's Avatar

Mailaender

21 May, 2015 06:33 AM

See https://ci.appveyor.com/project/OpenRA/openra and all of the current https://github.com/OpenRA/OpenRA/pulls

I can't even press the restart button, because the builds are simply not created.

  1. 1 Posted by lasse.schuirman... on 21 May, 2015 07:34 AM

    lasse.schuirmann's Avatar
  2. 2 Posted by Stefanos Anasta... on 21 May, 2015 01:31 PM

    Stefanos Anastasiou's Avatar
  3. Support Staff 3 Posted by Feodor Fitsner on 21 May, 2015 01:44 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Will take a look.

    - Feodor

  4. 4 Posted by Fred on 21 May, 2015 02:27 PM

    Fred's Avatar

    Same here.

    Forced a new build by clicking att the button on the previously successful build.
    Now it just sits in Queued state

  5. 5 Posted by Joshua Smith on 21 May, 2015 02:39 PM

    Joshua Smith's Avatar

    Same here.. lots of builds that appear to queue and sit, blocking the queue, but never generate a build number.

    https://ci.appveyor.com/project/LearningMachine/goodprospect2015/history

  6. 6 Posted by Fred on 21 May, 2015 02:42 PM

    Fred's Avatar

    Mine has started to build again.
    I cancelled a queued build and clicked on RE-BUILD COMMIT,
    then it started working.

  7. 7 Posted by James Skimming on 21 May, 2015 02:43 PM

    James Skimming's Avatar

    We've noticed the same for us, as well as a few other instabilities (I've no idea if they're related).

    For instance, some of the commit notifications on PRs in GitHub are not always resulting in builds, or sometimes a build completes and build status of the PR commit is still left as building.

    They're all mostly minor niggles, but I thought it worth adding to the mix.

  8. 8 Posted by Joshua Smith on 21 May, 2015 02:46 PM

    Joshua Smith's Avatar

    This is blocking us.. our last 10 commits have been unsuccessful and most either have no build log or are not found..

  9. 9 Posted by Joshua Smith on 21 May, 2015 02:48 PM

    Joshua Smith's Avatar

    Following up -- this behavior started at around 3:30 PM CST

  10. Support Staff 10 Posted by Feodor Fitsner on 21 May, 2015 02:48 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    It should be OK now. Seems like the issue has been found and fixed.

  11. Support Staff 11 Posted by Feodor Fitsner on 21 May, 2015 04:46 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    The problem was in one of AppVeyor Azure workers having connectivity issues with Redis cache. Restarting that worker helped.

    We are removing those failed builds without version numbers from projects history.

  12. Mailaender closed this discussion on 21 May, 2015 07:26 PM.

  13. Mailaender re-opened this discussion on 21 May, 2015 07:26 PM

  14. 12 Posted by Mailaender on 21 May, 2015 07:26 PM

    Mailaender's Avatar

    Thanks!

  15. Mailaender closed this discussion on 21 May, 2015 07:26 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

23 Jan, 2019 06:22 PM
23 Jan, 2019 11:15 AM
23 Jan, 2019 07:15 AM
22 Jan, 2019 08:41 PM
22 Jan, 2019 08:28 PM