Build failing prematurely (no build number)

Francis Cote's Avatar

Francis Cote

21 May, 2015 01:10 PM

We have a problem where some builds are failing right off the bat, without even setting a new build number (see attached screenshot). Funny thing is, this situation only affects build of the "dev" branch.

https://ci.appveyor.com/project/spektrum/fgrsq (private project)

  1. 1 Posted by Stefanos Anasta... on 21 May, 2015 01:27 PM

    Stefanos Anastasiou's Avatar

    I can confirm. I currently only have a single master branch but the builds started failing yesterday without even starting. Manually rebuilding using the latest commit fixes the issue, however I am getting notifications that the build has failed with no reason. As an added bonus there seems to be no log at the history tab.. Something is off. As an example you can check here the history:

    https://ci.appveyor.com/project/sanastasiou/rtextnpp/history

  2. Support Staff 2 Posted by Feodor Fitsner on 21 May, 2015 04:47 PM

    Feodor Fitsner's Avatar
  3. 3 Posted by Francis Cote on 21 May, 2015 07:30 PM

    Francis Cote's Avatar

    Many thanks, sorry for posting a duplicate

  4. Francis Cote closed this discussion on 21 May, 2015 07:30 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac