macos build "Could not load file or assembly 'DotNet.Glob, ..."

Ingo's Avatar

Ingo

26 May, 2020 05:06 PM

Hello everyone,

My build config for macos worked fine so far except that it reports an error now when collecting artifacts:

Collecting artifacts...
Could not load file or assembly 'DotNet.Glob, Version=3.0.5.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b68cc888b4f632d1'. The system cannot find the file specified.

Can I fix the missing DotNet.Glob with my appveyor.yaml?

One of the failing build jobs is: https://ci.appveyor.com/project/SASfit/sasfit/build/job/tjvkfcajalp...
and its appveyor.yaml: https://github.com/SASfit/SASfit/blob/1b293a8501f1862c1b3650e5dd660...

Thanks for any hints!

Best wishes
Ingo

  1. Support Staff 1 Posted by Feodor Fitsner on 27 May, 2020 01:26 AM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Hi Ingo,

    It smells like a bug. I've created a new issue to make sure it's fixed during the next image update (presumably this week).

    For now you can workaround that with appveyor PushArtifact command: https://www.appveyor.com/docs/packaging-artifacts/#pushing-artifact...

    Thank you!

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

02 Jul, 2020 03:24 PM
01 Jul, 2020 08:32 PM
01 Jul, 2020 01:12 PM
30 Jun, 2020 04:26 PM
25 Jun, 2020 05:54 PM