git clone fails with 'The directory name is invalid.'

Alex Chapman's Avatar

Alex Chapman

11 Oct, 2020 03:56 AM

My builds always fail right at the start:

Build started
git clone -q --branch=master https://github.com/AJChapman/formatting.git C:\projects\formatting
The directory name is invalid.

I haven't been able to find anyone else having this problem, so I assume it's something pathological in my config, but I have no idea what!

  1. Support Staff 1 Posted by Feodor Fitsner on 11 Oct, 2020 04:18 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Hi Alex,

    This line is the issue: https://github.com/AJChapman/formatting/blob/master/appveyor.yml#L19

    Results without line: https://ci.appveyor.com/project/FeodorFitsner/formatting/builds/356...
    Results with line: https://ci.appveyor.com/project/FeodorFitsner/formatting/builds/356...

    You can re-define TMP variable later in the build, say in before_test section.

  2. 2 Posted by Alex Chapman on 11 Oct, 2020 11:27 PM

    Alex Chapman's Avatar

    Thanks, it seems to work when I simply remove the setting of the TMP.
    Setting it elsewhere just seems to break other things.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac