Incorrect AppveyorAccountFeed

aspnetman's Avatar

aspnetman

21 Oct, 2020 04:38 PM

I have a library in my Account feed that exists on url http://localhost/nuget/appveyor-6a5dnn7gbp6e/Packages(Id='Utils.Tasks',Version='1.0.14'), but when Appveyor started build a received an error:
Unable to find version '1.0.14' of package 'Utils.Tasks'.

When I read build log I realized the appveyor use wrong account feed url with dublicate '/' symbol:

This is part of my build log:
GET http://localhost*//nuget/appveyor-6a5dnn7gbp6e/Packages(Id='Utils.Tasks',Version='1.0.14')
NotFound http://localhost
//*nuget/appveyor-6a5dnn7gbp6e/Packages(Id='Utils.Tasks',Version='1.0.14') 6ms

In C:\Users\appveyor\AppData\Roaming\NuGet\NuGet.Config also worng url:
<add key="AppveyorAccountFeed" value="http://localhost:80**//**nuget/appveyor-6a5dnn7gbp6e" />

When I'm trying to correct url in config it rewrited after new build.
Where is my problem?

  1. 1 Posted by aspnetman on 21 Oct, 2020 07:16 PM

    aspnetman's Avatar

    Problem was in nuget source settings

  2. Support Staff 2 Posted by Feodor Fitsner on 21 Oct, 2020 09:17 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Cool, thanks for the update!

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac