My organisation repo's are not shown

Christian Rasmussen's Avatar

Christian Rasmussen

17 Oct, 2016 11:58 PM

Hi I have followed the guide on https://www.appveyor.com/docs/team-setup/#setting-up-appveyor-account-for-github-organization but clicking new project gives me "No Git or Mercurial repositories found."

  1. 1 Posted by Ilya Finkelshte... on 18 Oct, 2016 01:11 AM

    Ilya Finkelshteyn's Avatar

    Hi Christian,

    You registered new AppVeyor account with email/password, for organization, right? If you logoff from your account and login with that separate email/password, can you add project? If not, do you see GitHub authorization in https://ci.appveyor.com/account while being logged with that separate email/password?

    --ilya.

  2. 2 Posted by Christian Rasmu... on 18 Oct, 2016 01:23 AM

    Christian Rasmussen's Avatar

    No I don't.
    But when verifying the GH I'm authorizing access to the org. but under "new
    project" there still is no one.

  3. 3 Posted by Ilya Finkelshte... on 18 Oct, 2016 01:29 AM

    Ilya Finkelshteyn's Avatar

    Could you please do the following:

    1. Go to https://github.com/settings/applications, and check if AppVeyor CI is there.

    2. If yes, click on it and allow access to your organization

    --ilya.

  4. Ilya Finkelshteyn closed this discussion on 25 Aug, 2018 02:09 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac