Sometimes appveyor.exe returns exit code 259

rualark's Avatar

rualark

09 Aug, 2017 06:45 PM

Examples:

Error code 259: appveyor UpdateTest "configs\GenCF1\swa-high.pl" -Framework MSTest -FileName MGen.exe -Duration 5199 -Outcome Passed -ErrorMessage "0: OK" -ErrorStackTrace "" >> autotest\run.log 2>&1

It is interesting, that almost the same commands sometimes give exit code 0. It seems that this exit code is returned randomly. Also I found out that cmd.exe also can return this exit code:
Error code 259: cmd.exe echo Test >> autotest\run.log

Here is an example build with this error:
https://ci.appveyor.com/project/rualark/mgen/build/1.0.153/job/dcrpdgn40s4p1ury

  1. Support Staff 1 Posted by Ilya Finkelshte... on 11 Aug, 2017 02:08 AM

    Ilya Finkelshteyn's Avatar

    This looks like concurrency issue. I would recommend to try call Handle as described here.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

18 Oct, 2017 08:54 AM
18 Oct, 2017 08:21 AM
18 Oct, 2017 07:42 AM
17 Oct, 2017 07:36 PM
17 Oct, 2017 05:39 PM

 

17 Oct, 2017 04:29 PM
17 Oct, 2017 07:49 AM
16 Oct, 2017 11:38 PM
16 Oct, 2017 10:01 PM
16 Oct, 2017 08:25 AM
16 Oct, 2017 07:58 AM