Cannot handle two artifacts with the same file name

Adam Ralph's Avatar

Adam Ralph

01 Feb, 2014 10:42 AM

I have a build which produces two separate artifacts with the same filename, but in different folders.

The build fails with:

303Uploading artifact LiteGuard.Specifications.dll.TestResults.html (16.3 KB)...Done
304Uploading artifact LiteGuard.Specifications.dll.TestResults.html (16.3 KB)...The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

(see https://ci-beta.appveyor.com/project/adamralph/liteguard/build/5).

This works OK in TeamCity since it uses the paths and not just the filenames to identify the artifacts.

  1. Support Staff 1 Posted by Feodor Fitsner on 01 Feb, 2014 10:24 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Agree. That was a first thing I though while testing artifact wildcards :)

    OK, let me think how to better handle this.

  2. Support Staff 2 Posted by Feodor Fitsner on 05 Feb, 2014 08:47 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Hi Adam,

    An update with support of folder information in artifact names has been deployed!

    Let me know how it works for you!

  3. Ilya Finkelshteyn closed this discussion on 25 Aug, 2018 01:37 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

21 Aug, 2019 11:06 PM
21 Aug, 2019 02:08 PM
21 Aug, 2019 01:37 PM
21 Aug, 2019 10:21 AM
21 Aug, 2019 09:10 AM

 

21 Aug, 2019 05:56 AM
21 Aug, 2019 03:08 AM
20 Aug, 2019 11:33 PM
20 Aug, 2019 08:07 PM
20 Aug, 2019 05:50 PM
20 Aug, 2019 12:35 PM