RDP > Invalid Login Credentials

ramblingcookiemonster's Avatar

ramblingcookiemonster

05 Nov, 2017 08:16 PM

Hello!

Running into trouble connecting via RDP. Not the port / ACL issue I've seen other questions about, I can hit the specified IP:Port.

Example build:

# https://www.appveyor.com/docs/build-environment/#build-worker-images
image: Visual Studio 2017

init:
  - ps: iex ((new-object net.webclient).DownloadString('https://raw.githubusercontent.com/appveyor/ci/master/scripts/enable-rdp.ps1'))

build: false

environment:
  debug_artifacts: '_debug'
  APPVEYOR_RDP_PASSWORD: 'Password123'

test_script:
  - ps: |

      net.exe user /add wtf "Password123!" /Y
      net.exe localgroup administrators wtf /add

Using this, I cannot connect in as 'appveyor'. I can connect in as 'wtf'.

Not sure what's causing this. Not something I personally use, just wanted to mention it in case others run into the issue. I do notice group membership is slightly different. Not sure if this is specific to Server 2016, your configuration, User Rights Assignment, local group membership, or some combination.

Cheers!

  1. Support Staff 1 Posted by Ilya Finkelshte... on 07 Nov, 2017 06:43 AM

    Ilya Finkelshteyn's Avatar

    Thanks a lot for reporting! Filed this issue. Should be fixed one way or another soon.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac