Error restoring NuGet packages

cguardia's Avatar

cguardia

06 Nov, 2017 08:06 PM

Hi,
Today I'm getting errors when getting nuget packages
Is a known issue?
Thanks,
Christian

Restoring NuGet package EPPlus.4.1.0.
WARNING: Unable to find version '10.0.2' of package 'Newtonsoft.Json'.
  C:\Users\appveyor\.nuget\packages\: Package 'Newtonsoft.Json.10.0.2' is not found on source 'C:\Users\appveyor\.nuget\packages\'.
  https://www.nuget.org/api/v2: Unable to load the service index for source https://www.nuget.org/api/v2.
  An error occurred while sending the request.
  Unable to connect to the remote server
  A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 191.236.146.247:443
Restoring NuGet package HtmlAgilityPack.1.4.9.5.
WARNING: Unable to find version '105.2.3' of package 'RestSharp'.
  C:\Users\appveyor\.nuget\packages\: Package 'RestSharp.105.2.3' is not found on source 'C:\Users\appveyor\.nuget\packages\'.
  https://www.nuget.org/api/v2: Unable to load the service index for source https://www.nuget.org/api/v2.
  An error occurred while sending the request.
  Unable to connect to the remote server
  A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 191.236.146.247:443
Restoring NuGet package Microsoft.AspNet.Identity.EntityFramework.2.2.1.
WARNING: Unable to find version '11.0.2100.61' of package 'Microsoft.SqlServer.Scripting'.
  C:\Users\appveyor\.nuget\packages\: Package 'Microsoft.SqlServer.Scripting.11.0.2100.61' is not found on source 'C:\Users\appveyor\.nuget\packages\'.
  https://www.nuget.org/api/v2: Unable to load the service index for source https://www.nuget.org/api/v2.
  An error occurred while sending the request.
  Unable to connect to the remote server
  A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 191.236.146.247:443
Restoring NuGet package Microsoft.AspNet.Mvc.5.2.3.
WARNING: Unable to find version '2.2.1' of package 'Microsoft.AspNet.Identity.Core'.
  C:\Users\appveyor\.nuget\packages\: Package 'Microsoft.AspNet.Identity.Core.2.2.1' is not found on source 'C:\Users\appveyor\.nuget\packages\'.
  https://www.nuget.org/api/v2: Unable to load the service index for source https://www.nuget.org/api/v2.
  An error occurred while sending the request.
  Unable to connect to the remote server
  A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 191.236.146.247:443
Restoring NuGet package Microsoft.AspNet.Razor.3.2.3.
WARNING: Unable to find version '2.2.1' of package 'Microsoft.AspNet.Identity.Owin'.
  C:\Users\appveyor\.nuget\packages\: Package 'Microsoft.AspNet.Identity.Owin.2.2.1' is not found on source 'C:\Users\appveyor\.nuget\packages\'.
  https://www.nuget.org/api/v2: Unable to load the service index for source https://www.nuget.org/api/v2.
  An error occurred while sending the request.
  Unable to connect to the remote server
  A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 191.236.146.247:443

  1. 1 Posted by cguardia on 06 Nov, 2017 08:23 PM

    cguardia's Avatar

    Ok... its an NuGet issue.
    Thanks

  2. 2 Posted by Adans on 24 Nov, 2017 01:02 PM

    Adans's Avatar

    O que foi feito pra resolver? Estou com o mesmo problema.

  3. 3 Posted by cguardia on 24 Nov, 2017 01:03 PM

    cguardia's Avatar

    Just wait. It was a nuget problem

    El vie., 24 de nov. de 2017 10:02 AM, Adans <
    [email blocked]> escribió:

  4. 4 Posted by Adans on 24 Nov, 2017 01:08 PM

    Adans's Avatar

    ok, but it is happenning for a while.

  5. 5 Posted by Adans on 24 Nov, 2017 01:21 PM

    Adans's Avatar

    We disabled our proxy and now it's working. The problem is the configuration with tfs using proxy, but i don't know how to configure it.

  6. 6 Posted by cguardia on 24 Nov, 2017 01:33 PM

    cguardia's Avatar

    Ok. I've not experience with TFS. Are you using appveyour?

    El vie., 24 de nov. de 2017 10:21 AM, Adans <
    [email blocked]> escribió:

  7. 7 Posted by Adans on 24 Nov, 2017 01:36 PM

    Adans's Avatar

    No, we are using tfs.

  8. 8 Posted by cguardia on 24 Nov, 2017 01:38 PM

    cguardia's Avatar

    Ok. Good luck with that!
    Bye!

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac