ASPCONFIG errors on build

Ian's Avatar

Ian

09 Aug, 2019 06:24 PM

Hi,

We're getting some odd behaviour during the build of a particular project in our solution.
Certain configuration, which is in some of the other projects (which build ok) fails to build in this particular one.

Depending on what's in the config we get one of the two errors below
ASPCONFIG: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.

or

ASPCONFIG: The configBuilder 'Json' failed during Initialization.: Json file does not exist.

Perhaps this is ignorance on my part, but I'm surprised that the web.config file affects the build at all.

Any help you can provide would be most appreciated.

  1. 1 Posted by Ian on 09 Aug, 2019 06:26 PM

    Ian's Avatar

    Additionally, the project builds in Release and Debug on developers machines.

  2. 2 Posted by Owen McDonnell on 09 Aug, 2019 10:36 PM

    Owen McDonnell's Avatar

    Can you link to the build and share your configuration in yaml format. Feel free to make the thread private or redact any think you feel is sensitive in your config.

  3. Ilya Finkelshteyn closed this discussion on 10 Oct, 2019 09:01 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

13 Dec, 2019 05:26 PM
13 Dec, 2019 11:28 AM
12 Dec, 2019 09:36 PM
12 Dec, 2019 09:25 PM
12 Dec, 2019 06:01 PM

 

11 Dec, 2019 11:29 PM
11 Dec, 2019 08:47 PM
11 Dec, 2019 01:39 PM
10 Dec, 2019 12:29 AM
09 Dec, 2019 05:35 AM
07 Dec, 2019 04:20 PM