Can't upload artifact on macOS last few days

ncuxer's Avatar

ncuxer

24 Jan, 2020 08:33 AM

Hello,

Last few days artifacts uploading doesn't work on mac or works from time to time. Windows uploading works well. Error in log:

"Uploading artifact MyApp.pkg (993,626,876 bytes)...10%Error uploading artifact to the storage: One or more errors occurred. (The SSL connection could not be established, see inner exception. Unable to read data from the transport connection: Connection reset by peer.)"

What could be done here? Or is it some Appveyor problem?

  1. Support Staff 1 Posted by Feodor Fitsner on 24 Jan, 2020 06:19 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Hi Sergey,

    Could you please send a few links to failed and successful builds? That would help to identify faulty server. Thank you!

  2. 2 Posted by ncuxer on 24 Jan, 2020 06:39 PM

    ncuxer's Avatar

    https://ci.appveyor.com/project/sergeywl/laserdock-apps-cmake/builds/30331149/job/466ljbe8x0kuo6yq

    https://ci.appveyor.com/project/sergeywl/laserdock-apps-cmake/builds/30320414/job/7lllg0328n2xqwyb

    You can check in history of this project last failed builds, I was able to
    make builds green only after few clicks on "Re-run incomplete".

    Thank you,
    Sergey

    пт, 24 янв. 2020 г., 21:19 Feodor Fitsner <[email blocked]
    >:

  3. Support Staff 3 Posted by Feodor Fitsner on 24 Jan, 2020 06:53 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    OK, we've changed artifact storage for macOS cloud - could you please try building again to see if that helped?

  4. 4 Posted by ncuxer on 27 Jan, 2020 03:32 PM

    ncuxer's Avatar

    Thank you, now it works.

    Also from time to time ubuntu build just stops without any error in log.
    Re-run incomplete helps.

    Could you please check it too?

    https://ci.appveyor.com/project/sergeywl/laserdock-apps-cmake/builds/30343484/job/oohb2fjnj3ns08hm

    пт, 24 янв. 2020 г., 21:53 Feodor Fitsner <[email blocked]
    >:

  5. Support Staff 5 Posted by Feodor Fitsner on 28 Jan, 2020 12:00 AM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Hi Sergey,

    Could you please define the following environment variable (in either appveyor.yml or project settings UI) for Ubuntu builds to see if that helps:

    APPVEYOR_CONSOLE_DISABLE_PTY: true
    
  6. 6 Posted by ncuxer on 29 Jan, 2020 11:56 AM

    ncuxer's Avatar

    I’ve tried it and it looks like it works now. If I face faulty builds again I’ll write here.

    Thank you very much for quick help.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac