nuget package published on appveyor are suddenly not found

michael's Avatar

michael

31 Jan, 2020 09:20 PM

Hi there,

This is an issue that started to happen today. We never had an issue with the nuget feed on appveyor before.
For some reasons, some published packages are not available for nuget to download

an example can be found here
https://ci.appveyor.com/project/open-systems-pharmacology-ci/pk-sim...

As you can see, it's trying to resolve the package OSPSuite.Presentation.Serialization with version (>= 9.0.68) and it returns an error saying that it cannot be found.
However, all other packages from this specific build (9.0.68) are found.

One can also find the package on appveyor by browsing the build so something is not quite right with the way packages are made available to download from nuget.

https://ci.appveyor.com/project/open-systems-pharmacology-ci/ospsui...

I tried to build a few times the same commit to see if it would solve the issues. Sometimes, another package goes missing. It's very hard to understand what's going on at that stage.

I'd appreciate any pointers as to what might be going on with the nuget feed on appveyor. We have not changed any of our settings and this has been working without any problems for months

Thanks,
Michael

  1. Support Staff 1 Posted by Feodor Fitsner on 31 Jan, 2020 09:35 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Hi Michael,

    Thanks for letting know about the issue.

    Apparently, there was an offending backend server which is now being restarted. It should fix the issue with publishing NuGet packages.

  2. 2 Posted by michael on 31 Jan, 2020 09:56 PM

    michael's Avatar

    yeah it's back to normal. I should have mentioned it earlier :)
    Thanks Feodor. Have a great weekend

  3. michael closed this discussion on 31 Jan, 2020 09:57 PM.

  4. michael re-opened this discussion on 31 Jan, 2020 10:02 PM

  5. 3 Posted by michael on 31 Jan, 2020 10:02 PM

    michael's Avatar

    Sorry, I spoke too early. This was the wrong build that I built. The issue is still there

  6. Support Staff 4 Posted by Feodor Fitsner on 31 Jan, 2020 10:05 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    I don't see any errors related to NuGet publishing in the logs. Are there any messages on "Messages" tab of build results? NuGet packages are published asynchronously, so it may take some time.

  7. 5 Posted by michael on 31 Jan, 2020 10:33 PM

    michael's Avatar

    ok seems to be working now indeed. Thanks again

  8. michael closed this discussion on 31 Jan, 2020 10:33 PM.

  9. michael re-opened this discussion on 05 Feb, 2020 10:12 PM

  10. 6 Posted by michael on 05 Feb, 2020 10:12 PM

    michael's Avatar

    @Feodor

    FYI:
    The same issue happens again today. Some packages are randomly missing

  11. Support Staff 7 Posted by Feodor Fitsner on 05 Feb, 2020 10:17 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    Right, that re-surfaced today again. It should be fixed now - please let me know if you are still experiencing the issue.

  12. 8 Posted by michael on 11 Feb, 2020 07:17 PM

    michael's Avatar

    @Feodor. The same issue again today. A package published yesterday cannot be found anymore...

    What's going on?

  13. 9 Posted by michael on 11 Feb, 2020 07:19 PM

    michael's Avatar

    Hum wait that might be something else. I'll invetigate and report back

  14. Support Staff 10 Posted by Feodor Fitsner on 11 Feb, 2020 07:23 PM

    Feodor Fitsner's Avatar

    What messages do you have on "Messages" tab of that build with missing packages?

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac