Problems

Having some issues? Something not quite working right? Post your problems here and we'll try and get to them as soon as possible.

Title State Replies Latest Post
Tom Kamphuis's Avatar

Test runner uses server specific assemblies, not project specific assemblies

open 2 24 Sep, 2014 10:18 AM by Tom Kamphuis
Oystein Bjorke's Avatar

Avoid duplication when building master/develop branches with the same appveyor.yml configuration

open 0 24 Sep, 2014 08:56 AM by Oystein Bjorke
SL's Avatar

Possible "test: off" error.

resolved 3 24 Sep, 2014 02:40 AM by SL
gep13's Avatar

Any thoughts on why I am getting an error in build

resolved 32 23 Sep, 2014 09:07 PM by gep13
tostercx's Avatar

xunit batch result uploads

resolved 3 23 Sep, 2014 07:39 AM by tostercx
max ogden's Avatar

Node.js 10.0.30 doesn't work on appveyor: can't find npm

open 8 19 Sep, 2014 11:54 PM by Feodor Fitsner
Andy Day's Avatar

Visual Studio 2013 SQL Server Database Projects

resolved 1 19 Sep, 2014 07:39 PM by Feodor Fitsner
Fred's Avatar

Can't download publish profile

open 2 18 Sep, 2014 06:02 AM by Fred
Vincent Heuken's Avatar

Missing dxerr.lib

open 6 18 Sep, 2014 04:53 AM by Vincent Heuken
Michał Gołębiowski's Avatar

An "empty" build failure

open 5 17 Sep, 2014 04:43 PM by Feodor Fitsner
cfbarbero's Avatar

Different versions of VSSDK

resolved 3 14 Sep, 2014 04:11 AM by cfbarbero
Tim Jones's Avatar

NuGet feed for project

open 5 14 Sep, 2014 12:08 AM by Feodor Fitsner
julian.elve's Avatar

Multiple projects failing to clone from Bitbucket - ssh not found

resolved 3 12 Sep, 2014 04:06 PM by julian.elve
odinserj's Avatar

Constant build failures

resolved 3 12 Sep, 2014 02:54 PM by odinserj
dmcgee's Avatar

'cp' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file

resolved 3 12 Sep, 2014 02:23 PM by dmcgee
Johannes Rössel's Avatar

Too many test results when uploading them via the API

open 2 12 Sep, 2014 04:17 AM by Feodor Fitsner
Mark Rendle's Avatar

No artifact found that can be deployed using WebDeploy

open 1 11 Sep, 2014 01:42 PM by Feodor Fitsner
Nikolai Mynkow's Avatar

Directory.with.dot

open 1 09 Sep, 2014 02:06 PM by Nikolai Mynkow
Scott Chamberlain's Avatar

All my builds are queued

resolved 8 07 Sep, 2014 10:58 PM by Scott Chamberlain
Luis Lavena's Avatar

Ruby: pre-install Bundler on all versions

resolved 2 07 Sep, 2014 07:16 PM by Luis Lavena
Yaroslav's Avatar

Azure Cloud Service package artifact was not found.

open 8 04 Sep, 2014 07:05 PM by Feodor Fitsner
ferventcoder's Avatar

When custom script uploads test output, it only shows in artifacts and not on the tests like one would expect (Pester)

resolved 5 04 Sep, 2014 12:43 PM by ferventcoder
ferventcoder's Avatar

Test script fails and doesn't move forward with upload

resolved 7 04 Sep, 2014 12:42 PM by ferventcoder
Patrik Svensson's Avatar

AppVeyor discovering tests although discovery is disabled

open 2 04 Sep, 2014 01:26 AM by Patrik Svensson
daniel.blando's Avatar

nuget.org could not be resolved when added private package source.

open 0 03 Sep, 2014 03:37 PM by Feodor Fitsner
johnny_reilly's Avatar

Nuget

resolved 1 03 Sep, 2014 10:18 AM by johnny_reilly
byron's Avatar

Build hangs on gem installs.

open 13 02 Sep, 2014 10:14 PM by byron
James Skimming's Avatar

How to specify wildcards to match test assemblies in appveyor.yml

resolved 6 01 Sep, 2014 09:08 PM by James Skimming
James Murphy's Avatar

Problems calling azure powershell commands to push build output to (our) blob store

resolved 23 01 Sep, 2014 08:01 PM by Feodor Fitsner
James Skimming's Avatar

Running tests documentation incorrect

resolved 2 01 Sep, 2014 09:38 AM by James Skimming

Start a discussion in "Problems"

Private discussion

Body

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.