Problems

Having some issues? Something not quite working right? Post your problems here and we'll try and get to them as soon as possible.

Title State Replies Latest Post
tristynstimpson's Avatar

"diagnositc" MSBuild verbosity level unavailable from appveyor.yml and the graphical editor.

resolved 1 10 Aug, 2014 02:11 PM by Feodor Fitsner
guillaume.jay's Avatar

Read Only file ?

resolved 2 09 Aug, 2014 02:31 PM by guillaume.jay
Cheng Zhao's Avatar

Console output vanished

resolved 3 08 Aug, 2014 01:55 AM by Cheng Zhao
James Murphy's Avatar

No diagnostics for (what appear to be) .yml failures

resolved 7 07 Aug, 2014 02:40 PM by James Murphy
Rifat Erdem Sahin's Avatar

My Answer Lost :(

resolved 2 07 Aug, 2014 12:04 PM by Rifat Erdem Sahin
Nikolai Mynkow's Avatar

Unable to use subdirectories

resolved 3 07 Aug, 2014 12:00 AM by Feodor Fitsner
olivler.grisel's Avatar

Random fetch error using git on a github repository

resolved 7 06 Aug, 2014 05:49 PM by dane
marocco2's Avatar

Add ARM configuration for W8/WP8/W8.1/WP8.1 Projects.

resolved 6 05 Aug, 2014 05:28 PM by Feodor Fitsner
Robson Ramos Abrao's Avatar

WebDeploy Stopped Working

resolved 8 05 Aug, 2014 02:24 PM by Robson Ramos Abrao
Johannes Rössel's Avatar

Internal Server Error when uploading test results

resolved 4 05 Aug, 2014 08:36 AM by Johannes Rössel
Wolfgang Ziegler's Avatar

Windows Phone 7.1 - System.Windows.Interactivity assembly not found.

resolved 6 05 Aug, 2014 08:10 AM by Feodor Fitsner
Vishal's Avatar

Build issues

resolved 8 03 Aug, 2014 11:49 AM by steve.cadwallader
Brian Reavis's Avatar

Builds broken: "Platform" environment no longer exists

resolved 15 30 Jul, 2014 06:02 PM by Brian Reavis
Dan Esparza's Avatar

Problem connecting to github

resolved 5 30 Jul, 2014 12:33 PM by Feodor Fitsner
Robert McGibbon's Avatar

Secure environment variables

resolved 1 28 Jul, 2014 04:30 AM by Feodor Fitsner
olivler.grisel's Avatar

Job that runs untill timeout without any output

resolved 6 27 Jul, 2014 05:48 PM by olivler.grisel
Adam's Avatar

Appear to be building a project which is excluded via release configuration?

resolved 7 27 Jul, 2014 09:41 AM by Feodor Fitsner
Robert McGibbon's Avatar

Failed in 0 ms

resolved 2 27 Jul, 2014 05:21 AM by Feodor Fitsner
Terry Denham's Avatar

Deploying Azure deployment with TargetProfile

resolved 3 23 Jul, 2014 06:36 PM by Terry Denham
m.goleb's Avatar

Allow to link to the latest run on a specific branch

resolved 2 23 Jul, 2014 12:31 PM by Feodor Fitsner
info's Avatar

System.Web.WebPages.Deployment Error

resolved 4 23 Jul, 2014 06:40 AM by info
tucaz's Avatar

Problems when using Slow Cheetah

resolved 1 23 Jul, 2014 05:55 AM by Feodor Fitsner
Alex Tercete's Avatar

Setting exit code to Powershell script does not work

resolved 6 22 Jul, 2014 11:57 AM by Alex Tercete
Alex Tercete's Avatar

Conditional deployment does not work for NuGet provider

resolved 5 21 Jul, 2014 05:36 PM by Alex Tercete
Dan Jones's Avatar

Accessing another repository during a build

resolved 10 21 Jul, 2014 11:03 AM by Dan Jones
Yaton's Avatar

Error on fetch

resolved 15 21 Jul, 2014 06:20 AM by Anthony Seddon
Jörg B.'s Avatar

.Net 4.0 Builds because (NuGet) Reference is fetched as .Net 4.5

resolved 1 20 Jul, 2014 02:44 PM by Jörg B.
chris.eldredge's Avatar

NuGet Deployment Environment push fails

resolved 17 19 Jul, 2014 08:42 PM by chris.dostert
julian.elve's Avatar

Multiple deployments in one yml?

resolved 10 18 Jul, 2014 03:01 PM by julian.elve
dane's Avatar

Allow failures behavior is problematic

resolved 8 17 Jul, 2014 09:02 AM by Feodor Fitsner

Start a discussion in "Problems"

Private discussion

Body

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.